Blikarbejde

Blikkenslagerfaget er et gammelt og kunstnerisk håndværk, hvor man bl.a. arbejder med naturmaterialer som zink, aluminium eller kobber.

VVS Energi har mere en 40 års erfaring indenfor faget, og vi lægger stor vægt på sammenhængen mellem funktion og æstetik i vores arbejde. Vi sætter en dyd i altid at levere et slutresultat, der både er solidt og funktionelt, men også æstetisk flot, så du som kunde står tilbage med et tilfredsstillende resultat.

blikarbejde 1

Som professionel og erfaren blikkenslager udfører vi blikkenslageropgaver i hele Vendsyssel. Vi har både kompetencerne, den faglige erfaring samt de materialerne, til at udfører opgaver for både private kunder, erhverv samt offentlige instanser.

Hos VVS Energi udfører vi alt fra udskiftning af tagrender, beklædning af kviste og skorstene i både zink og smukt kobber til opsætning eller reparation af facader.

Vi skræddersyr hver enkelt arbejdsopgave, så den passer til dine ønsker og behov, og vi rådgiver altid om, hvad der er den bedste løsning til projektet.

kobber arbejde

Har du spørgsmpl?
- kontakt os i dag