Solvarme

Der er rigtig mange fordele ved at installere et solvarmeanlæg, der opfanger energien fra solen og omformer den til energi, der både kan bruges til at opvarme boligen og til varmt brugsvand.

Solens stråler er ren, gratis og vedvarende energi, så derfor giver det god mening at udnytte den.

Et solvarmeanlæg kan nemlig levere op til 70 procent af den energi, som en gennemsnitlig husholdning har brug for. Solvarme kan forsyne boligen med varmt brugsvand i stort set hele sommerperioden, og kan også kobles sammen med centralvarmeanlægget i huset, så overskudsvarmen kan benyttes til opvarmning af f.eks. et badeværelsesgulv i sommer-, forårs- og efterårsperioden.

Flere og flere husstande udnytter i dag solens energi til opvarmning. Din regning til varmt vand kan sænkes med op til 70 %, samtidig med at anlægget er meget billigt i drift og mere miljøvenligt. Det kræver et meget lille strømforbrug, og dermed mindskes forureningen af atmosfæren med skadelige Co2-partikler.

solpanel

Et komplet anlæg består af solvarmepaneler, som monteres på en velegnet udendørsplacering, og en varmtvandsbeholder, der monteres indendørs. Den energi, som panelerne opfanger fra solen, transporteres via frostvæske i et rør ind til varmtvandsbeholderen, hvor den overføres til vandet i beholderen, og derefter bruges til opvarmning af boligen.

Efter væsken har afgivet sin varme, føres den tilbage til panelerne i et lukket og selvkørende kredsløb, der ikke kræver meget vedligeholdelse.

VVS Energi rådgiver gerne om den bedste og mest miljøvenlige løsning, der matcher netop din bolig, så der opnås en stor besparelse i energiregnskabet.

Som blåstempling af vores energirådgivning, er vi VE godkendt, ISO9001 kølevirksomhed og certificeret Bosch Climate partner.

Har du spørgsmpl?
- kontakt os i dag